Home / Actual / Orientare pe schiuri la Săcele

Orientare pe schiuri la Săcele

Primul concurs de orientare pe schiuri la Săcele după o pauză de 43 de ani a fost unul extraordinar.

Organizat pe dealul de lângă Hanul Mureșenilor de către frumoasa echipă a Clubului Sportiv Babarunca ( click pentru galeria foto de la concurs ) coordonată de inimosul Gyusi Dopovecz (foto dreapta), concursul va fi unul greu de uitat pentru participanții care au înfruntat o temperatură de – 14 grade, puțin viscol și o “zăpadă ca pe vremuri”.

Cu mic, cu mare, concurenții care au participat la această competiție au parcurs traseul pregătit de organizatori pe schiuri de fond sau de tură. Mai jos aveți lista câștigătorilor de la fiecare categorie de vârstă și un scurt filmuleț de prezentare al competiției!

Sincere felicitări concurenților și organizatorilor care au dat dovadă de un spirit pozitiv de excepție și au finalizat cu succes un prim concurs de orientare pe schiuri după 43 de ani de la Campionatul Republican la Orientare pe schiuri de la Săcele din 1974!

 

 

Ski Orienteering – Babarunca

Și un scurt filmuleț !

Posted by Clubul Sportiv Babarunca on 8 Ianuarie 2017

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply