Home / Actual / Orasul Sacele, la jumatatea mandatului 2012-2016

Orasul Sacele, la jumatatea mandatului 2012-2016

Dragi săceleni, ne aflăm la jumătatea mandatului administrativ 2012-2016, mandat al actualei conduceri a Primăriei Săcele.

Vă invităm cu această ocazie să dezbatem aici ce anume merge bine şi ce anume trebuie schimbat în oraşul nostru. Aşteptăm ideile dumneavoastră, propunerile, dar şi criticile legate de cum vedeţi comunitatea săceleană.

Dar aşteptăm doar propuneri, idei şi critici prezentate politicos, fără jigniri sau cuvinte triviale.

Start …

 Foto: Ionut Stoica

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. canalizare pe str.Ilie Minea!!!!!!e dezastru,pe strada……nimeni nu vine sa vada!!!!

  2. Violeta Stroescu

    Canalizare, asfaltare -la cea mai banala ploaie, strada Dealului devine o adevărată provocare chiar și pentru ATV-uri. Nici măcar o nivelare a străzii nu s-a făcut, ne rupem mașinile în șanțurile făcute de ploi.

  3. infrastructura pe majoritatea Turches nu permite un tonaj mai mare de 3,5t dar se fac transporturi si cu tonaj de 40-50t Dragi consilieri sa facut un studiu de fezabilitate pe aceste strazi ,Cine elibereaza acele LT-uri .Regia Padurilor? Poate acestia dispun si de canalizarea aestor strazi pe care le-au deteriorat la maxim .Pe cand un consilier pe care la -m votat va avea bunavointa sa ne sprijine si pe noi si sa stea cu noi la o discutie . Nu inainte de Campaniile electorale .Am aceasta incredere ca Dl.Horia ne va contacta

Leave a Reply