Home / Actual / Opinie tranșantă: ”Domnule primar, ce faceți cu străzile dezastru unde nu se poate circula, unde intră apa în casele oamenilor, unde se rup malurile și casele sunt în pericol?”

Opinie tranșantă: ”Domnule primar, ce faceți cu străzile dezastru unde nu se poate circula, unde intră apa în casele oamenilor, unde se rup malurile și casele sunt în pericol?”

Sunt absolut uimită și de-a dreptul furioasa cand vad cum trateaza primarul municipiului Sacele cetatenii – plătitorii de taxe care îl țin în funcție împreună cu tot executivul.

Cum de țara asta acceptă tradiționala mascaradă a reparațiilor și a “înfrumusețărilor” de dinaintea alegerilor? Cât de insultător este pentru cetățeanul român să fie tratat ca un om cu o inteligență deficitară, a cărui memorie se presupune că funcționează numai pe 100 de metri înainte de alegeri.

Îl întreb domnul primar Virgil Popa care era urgența cu Piața Libertății, cu drumul din centru?… Oare pentru că este la vedere, ca să vada lumea ce harnică este primăria și câte face ea pentru săceleni???

De ce domnule primar nu investiți banii publici pe străzile dezastru unde nu se poate circula, unde intra apa în casele oamenilor, unde se rup malurile și casele sunt in pericol???

Ce este acest “show” cu zona din centru, când puțin mai sus de primarie pe strada Mihai Eminescu un șant lung ca un crater străbate întregul drumul și mă minunez cum mașinile îl pot urca?

Ce se întâmplă în capatul străzii Coastei unde se surpa strada și o casa este în primejdie? Ce intervenție aveti programata pentru str. Gheorghe Doja cea care după o ploaie mai serioasă este veșnic inundată, un adevarat lac pe care plutesc mașinile?

Am trecut pe str. Barbu Lautaru, unde era activitate, adică se “repara” drumul … Ca să fiu cinstită nu am priceput ce anume se facea plus că una din mașinile care erau la “lucru” a rămas împotmolită în noroiul mult prea serios pentru o intervenție ad-hoc, pripită și de ochii lumii… Mai precis pentru ochii si memoria eventualilor votanți.

Am fost și pe str. Ilie Minea unde mai sus de bucata asfaltată din dreptul școlii (că așa este la noi în Săcele se asfaltează pe bucați și bucătele) este alt sanț adânc care taie drumul în două și pietrele alunecă la vale, este greu de mers, dar și greu de șofat.

Pot afirma în siguranță că aproape 70% din străzile municipiului Săcele sunt într-o condiție dezastroasă, fără rigole de scurgere, cu șanțuri naturale ca în secolul 18 (pe care Primaria uită să le curețe așa cum zice legea), fără canalizare, pline de bălării pe margine, fără trotoare sau cu trotoare, dar sparte, cu gropi și greu de circulat pe ele.

Când vine potopul, la propriu, se vede clar cât de bine este întreținută infrastructura municipiului.

Ce faceți cu taxele cetatenilor domnule primar Virgil Popa? Unde ii investiti? Din 2016 de cand sunteti primar in Sacele, am vazut 3-4 strazi asfaltate si doar acele “lucrari” anuale pe strada principala. (cand cu canalizare, cand cu gazul, cand cu…le-am pierdut sirul deoarece se repeta neacceptat de des).

Acum avem alta lucrare “necesara” chiar in fata primariei, traditionala “harnicie” care anunta alegerile locale .

Din RESPECT pentru saceleni ar fi fost mai decent si mai ales folositor sa directionati aceasta cheltuiala catre nenorocirea de strazi din interiorul municipiului unde cetatenii sufera si existenta lor este afectata.

Va plangeti ca nu sunt destui bani in visteria publica locala, pai daca nu sunt, de ce nu ii investim pe putinii care ii avem in adevaratele urgente ?..de ce ii risipiti pentru ca sa creati imaginea pentru alegeri de primar caruia ii pasa de calitatea vietii sacelenilor ?

Imaginea aceasta pe care v-o doriti trebuia inceputa in 2016 printr-o activitate devotata numai interesului public (fara favoriti, fosti colegi, rude sau aliati de partid ) cu o echipa de oameni competenti, cu accesare de fonduri europene, cu o comunicare deschisa cu cetateanul, cu o transparenta institutionala corecta si cu un management al bunastarii si al respectului fata de nevoile reale ale sacelenilor.

semneaza Elena Belloiu, presedinte Asociatia ”Femeile se implica”

În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia