Home / Actual / COVID-19: Autoritățile stau cu ochii pe 3 localități din județul Brașov

COVID-19: Autoritățile stau cu ochii pe 3 localități din județul Brașov

Mai multe localități din județele Argeș și Brașov sunt sub supraveghere și ar putea fi puse sub carantina zonală, care este disponibilă acum odată cu intrarea în vigoare a legii carantinei, pe fondul înmulțirii cazurilor de coronavirus.

„Nu suntem în situaţia de a carantina un judeţ, niciun judeţ. La ora actuală există un număr de localităţi care sunt sub urmărire, sub supraveghere. Încă nu este demarată procedura pentru carantinarea niciunei comunităţi, dar sunt un număr… În Braşov sunt 3 sau 4 localităţi. S-a făcut o evaluare pe localităţi. Deocamdată nu s-a luat nicio astfel de măsură, dar dacă va fi necesar, nu vom ezita să luăm astfel de decizii. Deciziile se iau, evident, la propunerea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cu avizul INSP, DSP, prin ordinul comandantului”, a declarat Ludovic Orban citat de Agerpres.

Premierul arătat că intrarea în vigoare a legii oferă autorităților posibilitatea de a interveni în comunităţi locale sau zone, în cazul în care este o răspândire a virusului semnificativă, care nu este în focare.

În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia