Home / Actual / Oamenii lui Popa Virgil au ”asfaltat” o … rigolă din zona Baciu

Oamenii lui Popa Virgil au ”asfaltat” o … rigolă din zona Baciu

”Gata! In sfârșit s-a ” rezolvat”, dupa jumatate de an de la prima sesizare! Un nou succes rasunator al competentei autoritatilor locale! Felicitări si la mai mare! (Izvoarelor la intersectie Horea)”, scrie un locuitor din zona Baciu pe Facebook si ataseaza si dovada, foto de mai sus.

Dacă este o lucrare efectuată de primărie, administrația lui Popa Virgil mai dă o dovadă a delăsării și a incompetenței cu o lucrare de reparație simplă, ce a fost tratată cu sictir. 

Inginerul (avem deja dileme că omul este tehnic) ne arată cum să nu ”repari” o rigolă! 

Pentru acesta si cei din aparatul de executie din administratia de la Săcele lăsam aici și o definiție din dexonline.ro.

Asta dacă știu să citească, căci și aici avem suficiente semne de întrebare (cu dovezi solide)

RIGÓLĂ, rigole, s. f. 1. Șanț mic sau amenajare specială făcută de-a lungul străzilor, între marginea părții carosabile și bordura trotuarelor, având rolul de a colecta apele superficiale și de a le dirija la un punct de descărcare. 2. Canal mic sau brazdă prin care este condusă apa de irigație la plante. 3. Formă de eroziune în adâncime (până la 50 cm) a solului ca rezultat al acțiunii șuvoaielor de apă. – Din fr. rigole (cu unele sensuri după germ. Rigole).

(VIDEO) Cât tupeu! Primarul Popa este supărat că Municipiul Săcele mai are și consilieri locali care gândesc normal

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia