Home / Actual / (VIDEO) Cât tupeu! Primarul Popa este supărat că Municipiul Săcele mai are și consilieri locali care gândesc normal

(VIDEO) Cât tupeu! Primarul Popa este supărat că Municipiul Săcele mai are și consilieri locali care gândesc normal

În Municipiul Săcele, dacă nu ești de acord cu primarul, intri rapid în colimatorul acestuia și poti ”primi” oricând o ceartă publică.

Ultima dovadă este ședința de consiliu local din luna noiembrie, când pesedistul Popa, tot mai uituc că este vremelnic primar, i-a luat la țintă pe consilierii PNL. Motivul? Aceștia au refuzat să voteze vânzarea de terenuri aflate în patrimoniul Primăriei Săcele.

Aceeași primărie care le răspunde săcelenilor că nu are teren de dat, când aceștia doresc un lot pentru a construi o casă, conform Legii 15 /2003 (detalii AICI!)

De ce este oare Popa Virgil atât de supărat? Cui o fi promis aceste terenuri? (numai dumnealui poate să răspundă) Ne îndoim că o va face, așa cum nu a dat explicații niciodată pentru multele afaceri locale locale cu iz politic (menționate adeseori de puțina presă ce nu îi este aservită)

Popa Virgil vrea bani la buget pentru a acoperii salariile grase, consilierii PNL nu vor sa instraineze patrimoniul sacelenilor

Tirada din consiliul local este definitorie pentru deriva administrativă de la Săcele.

Popa Virgil vrea să vândă din patrimoniu ca să facă rost de bani la buget, în timp ce împrumută orașul cu 40 de milioane de lei.

Vă imaginați în ce situație gravă este Săcelele din punct de vederea administrativ? Dacă nu, atunci gândiți-vă cât de greu atârnă bugetar salariile și cheltuielile de funcționare ale Primăriei Săcele. (Detalii AICI!)

Pentru primarul Popa, aplicarea Legii 15 / 2003 care le permite tinerilor sub 35 de ani să primească un lot de casă cu titlu gratuit, este o ”discuție manipulatoare și sterilă” (video jos)

Știm că îi stătea pe limbă să spună că e o discuție stearpă ca să priceapă toți săcelenii că cel ce luptă pentru tinerii din Săcele este Sterpu, fostul contracandidat al lui Popa, actualul reprezentant al municipiului Săcele în Consiliul Județean Brașov.

Care sunt terenurile cu pricina? (dar nu singurele)

Primul lot propus spre vânzare este înscris în CF nr. 109296 Săcele, în suprafață de 441 mp, categoria de folosință arabil, de pe Str. Frasinului, proprietatea fiind a Municipiului Săcele-domeniul privat.

Este o zona foarte atractiva, ANL Bunloc, iar Popa Virgil își propunea să obțină bani pentru a-și acoperi cheltuielile de funcționare și salariile din primărie.

Alt lot ce se doreste a fi înstrăinat este cel de pe Bulevardul George Moroianu, la numarul 310. Imobilul este înscris în CF nr. 106349 Săcele, are o suprafață de 416 mp, categoria de folosință curți-construcții, si este tot în proprietatea Municipiului.

Popa Virgil se dovedește astfel a fi un primar rău intenționat, cel puțin față de zecile de solicitanți de teren pe Legea 35 /2001 – republicată și modificată ulterior, cărora le-a răspuns că primăria nu are teren pentru punerea în aplicare a acestei legi.

Noroc că la Săcele încă mai există consilieri locali ce nu-s aserviți intereselor pesedistului Popași vânzarile nu au fost aprobate.

Captura Video – sedinta Consiliul Local al Municipiului Săcele

Salariile la vârf în Primăria Săcele sunt o boierie! Cât câștigă personajele cheie din administrație?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia