Home / Actual / Caz de “violența în familie” și ”amenințare”, după ce o femeie ar fi fost agresată de soțul acesteia în Săcele

Caz de “violența în familie” și ”amenințare”, după ce o femeie ar fi fost agresată de soțul acesteia în Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunile de  “violența în familie” și ”amenințarea”.

În fapt, la data de 30 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, în vârstă de 39 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 29/30 noiembrie, în jurul orei 00,00, în urma unei conversații telefonice, femeia în cauză ar fi fost amenințată cu acte de violență de către soțul său și ulterior, în jurul orei 02.55 ar fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză, aspecte care i-au creat o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(VIDEO) Cât tupeu! Primarul Popa este supărat că Municipiul Săcele mai are și consilieri locali care gândesc normal

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia