Home / Business / Nunta de vis: Capela de la Domeniul Dâmbu Morii, special creată pentru ceremonii civile sau religioase

Nunta de vis: Capela de la Domeniul Dâmbu Morii, special creată pentru ceremonii civile sau religioase

Cei care au trecut deja prin această experiență deosebită își aduc aminte: Să organizezi o nuntă nu este ușor, iar să fiți personajele principale ale evenimentului cu siguranță aduce un plus de bucurie, dar și de stress.

Alegerea sălii, a muzicii sau a meniului, rochia miresii, primul dans … toate sunt detalii ce odată stabilite fac evenimentul memorabil.

Și totusi parcă nimic nu este mai frumos decât o nuntă cu o ceremonie în aer liber.

Capela de la Domeniul Dâmbu Morii, special creată pentru ceremonii civile sau religioase, este locul unde poți spune “Da” în inima naturii, în bătaia razelor de soare și adierea recoroasă a vântului!

Vă puteți bucura aici de o ceremonie demnă de filmele Hollywoodiene, veți fi admirați și invidiați deopotrivă, dar veți simți mai intensă ca niciodată emoția momentului.

În plus, garantăm ca fotografiile și materialele video realizate aici vor fi cu adevărat unice și vă vor bucura sufletul ani buni de la terminarea nunții.

Pentru detalii vizitați pagina Domeniul Dâmbu Morii – evenimente festive

Domeniul Dâmbu Morii: Tradiția agrementului de calitate de la Dâmbu Morii continuă!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia