Home / Actual / “Nu voi contesta că apa băltește, dar nu mai mult de câteva minute” spune viceprimarul Sorin Gâdea

“Nu voi contesta că apa băltește, dar nu mai mult de câteva minute” spune viceprimarul Sorin Gâdea

Viceprimarul Municipiului Săcele, Sorin Gâdea, a oferit un răspuns și o explicație suplimentară la articolul de pe site-ul Saceleanul.Ro cu titlul: “Cartier Electroprecizia: După o investiție de 309.000 lei, apa de ploaie este preluată de canalizare în … 30 de minute”

“Nu voi contesta nici măcar o clipă că în zonă se strânge o cantitate de apă care balteste câteva minute – nu o jumătate de oră”, spune viceprimarul, dar acesta consideră că trebuie să menționeze și o alta cauză, care nu are nici o legatură cu investiția din strada Viitorului 38-40.

Sorin Gâdea spune că o foarte mare cantitate de apă provine din refularea canalului de pe strada Episcop Popeea, canal înfundat cu tot felul de mizerii de către cetățenii din zona adiacentă.

Acest lucru face imposibilă preluarea în timp real de către noua canalizare a întregii cantități de apă provenită atât din ploile, și asa foarte puternice, cât și din refularea canalizării.

Zilele trecute, concluzionează viceprimarul, angajații primăriei s-au aflat la fața locului și au intervenit pentru înlăturarea acestor probleme.

Articolul de la care a pornit discuția, mai jos:

Cartier Electroprecizia: După o investiție de 309.000 lei, apa de ploaie este preluată de canalizare în … 30 de minute

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia