Home / Actual / Cartier Electroprecizia: După o investiție de 309.000 lei, apa de ploaie este preluată de canalizare în … 30 de minute

Cartier Electroprecizia: După o investiție de 309.000 lei, apa de ploaie este preluată de canalizare în … 30 de minute

Zona din cartierul Electroprecizia, pe strada Viitorului la numerele 38-40 a fost de-a lungul multor ani un mare lac atunci când plouă în oraș.

Primăria Municipiului Săcele a recepționat de curând o lucrare de anvergură, al cărei scop a fost tocmai eliminarea acestei probleme.

Firma care a efectuat lucrarea de reparare a canalului pluvial se numeste AG SERV CONSTRUCT SRL, costurile totale fiind de 309.000 lei.

Din păcate, unul dintre motivele pentru care acolo încă se formează un lac la o ploaie mai serioasă este faptul că, după refacerea de 300.000 lei, cotele de montaj ale gurilor de scurgere sunt situate mai sus decât restul drumului și astfel apa trece pe lângă ele.

În loc să fie preluată direct din zona de scurgere, apa de ploaie băltește, fiind ulterior preluată de canalizarea refăcută (așa cum puteți observa din video)

Totuși, primarul Virgil Popa a declarat în Consiliul Local că este mulțumit de finalitatea acestei lucrări, conform spuselor acestuia, apa rezultată în urma ploii urmând a fiind preluată acum în 30 de minute de canalizare.

foto cover sus după repararea pluvială

Material video realizat la ultimele ploi în Electroprecizia:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia