Home / Actual / Căminul de Bătrâni – Casa Daniel din Săcele: Saună impresionantă, sala de mese și asistenta de specialitate

Căminul de Bătrâni – Casa Daniel din Săcele: Saună impresionantă, sala de mese și asistenta de specialitate

Căminul de Bătrâni – Casa Daniel, cel de-al saselea – a fost realizat cu scopul de a aduce mângâiere vârstnicilor.

Noutatea este aceea că acest cămin are o saună impresionantă, pe lângă confortul din camere, sala de mese și asistență de specialitate.

Evenimentul a fost deschis cu o slujbă religioasă de sfințire, pentru bunul mers al activității și pentru a pune început bun. Preoții au binecuvântat apoi capela din cadrul Centrului de Bătrâni “Casa Daniel “, nou-înființat, și camerele unde își vor duce bătrânețile cei aflați la vârste înaintate, cei care au nevoie de îngrijiri și cei ce nu se mai descurcă singuri și necesită să fie asistați.

In septembrie 2014 a fost deschis locația Săcele-Bolnoc, dorința initiatorilor fiind ca vârstnicii să se simtă ca la ei acasă, să fie respectați și protejați, tot personalul nostru fiind școlarizat, deci specializat.

Oferta TRAMAR: Se caută şoferi pentru zona Braşov şi şoferi pentru transportul internaţional

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia