Home / Actual / Noi precizari despre tensiunile din Partidul Conservator la Sacele

Noi precizari despre tensiunile din Partidul Conservator la Sacele

Vă relatam zilele trecute despre un conflict apărut în interiorul organizaţiei locale a Partidului Conservator ce-l are în prim plan pe consilierul Gheorghiţă Mutu Petre, fost edil şef al localităţii noastre. Organizaţia locală a Partidului Conservator a propus retragerea sprijinului politic datorită unui “comportament duplicitar” în plenul consiliului al lui Gheorghiţă Mutu Petre, acuzat de colegi că a votat în mai multe rânduri alături de PDL şi UDMR şi nu alături de PSD, conform alianţelor actuale. Principalul susţinător al propunerii de retragere a sprijinului politic este chiar preşedintele filialei Săcele a Partidului Conservator, ing. Constantin Lungu:

Ca preşedinte al filialei Săcele nu pot rămâne pasiv când un consilier PC răspunde la telecomanda maşinii de vot PDL-iste din Consiliul Local Săcele, nu pot rămâne indiferent când cu votul decisiv al aceluiaşi consilier local PC se adoptă hotărâri ale Consiliului Local Săcele care îi pot influenţa negativ pe toţi cetăţenii municipiului Săcele. Disciplina de partid nu este opţională, statutul partidului o prevede ca fiind obligatorie […]

Ing. Constantin Lungu – Preşedinte PC Săcele

Votul exercitat a fost următorul: 7 voturi pentru retragerea sprijinului politic şi 6 voturi împotriva retragerii sprijinului politic. Acestor voturi li se adaugă înca 2 “pentru” retragerea sprijinului, voturi sosite prin corespondenţă. Biroul Executiv al Filialei Săcele a PC a transmis “propunerea de retragere a sprijinului politic” pentru Gheorghiță Mutu Petre, dar hotărârea finală este de competenţa Biroului Executiv Judeţean Braşov al PC.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply