Home / Actual / Ne pregătim de Ziua Mondială a Orientării la Săcele

Ne pregătim de Ziua Mondială a Orientării la Săcele

Săcelele sărbătorește Ziua Mondială a Orientării alături de zeci de mii de oameni din întreaga lume. Peste 1000 de locații din întreaga lume marchează acest eveniment.

Miercuri 24 mai între orele 10.00 și 18.00 pe stadionul Electroprecizia orice doritor, indiferent de vârstă, sex sau pregătire, singur sau împreună cu prietenii, poate lua contact și afla secretele acestui frumos sport. Te poți înscrie la oricare din cele trei forme de competiții de inițiere: Urban Orienteering, Labyrint Orienteering, QR Code Orienteering sau, dacă ești pregătit și ai un pic de experiență, poți parcurge un traseu de medie distanță Parc Oraș.

Fiecare participant care va finaliza un traseu va primi o diplomă semnată de Președintele Federației Internaționale de Orientare LEHO HALDNA.  Pentru mai multe detalii intră aici pe pagina evenimentului.

Vino împreună cu colegii de clasă, de servici, prietenii sau vecinii să participi la această sărbătoare a Orientării și a sportului marcată în peste 1000 de locații din întreaga lume.

Partenerii evenimentului organizat de CS Babarunca sunt: Primaria Municipiului Săcele, Asociația Izvorul Săcele, Asociația FC Precizia Săcele, Liceul Tehnologic Victor Jinga, Clubul Sportiv Universitatea Brașov, Adventure Studio, Alpin Film Festival.

http://worldorienteeringday.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply