Home / Actual / Mărturiile săcelenilor despre dezastrul din transportul în comun să înmulțesc. Primarul Popa Virgil tace și sfidează o comunitate întreagă!

Mărturiile săcelenilor despre dezastrul din transportul în comun să înmulțesc. Primarul Popa Virgil tace și sfidează o comunitate întreagă!

Primarul Popa Virgil nu mai are nicio soluție pentru a moderniza transportul în comun.

Deși mărturiile despre situația deplorabilă se înmulțesc, primarul tace, se ascunde și nu oferă niciun răspuns.

Din păcate, săcelenii ce folosesc autobuzele pe ruta Săcele-Brașov nu mai au nicio speranță și nici răbdare. 

Condițiile sunt precare, autobuzele ce deservesc această rută fiind o batjocură la adresa transportului civilizat și a cerințelor anului 2023.

Iata cele mai noi 2 astfel de mesaje ce prezinta transportul in comun exact asa cum este … un dezastru!

Sacele, un municipiu ,,de vis”. Stiu ca am mai scris despre minunatele OZN uri din Sacele, insa azi am experimentat din nou ceva ce numai aici poti intalni. Caruta de la ora 16, directia Garaj- Poienelor, zace fara suflare in zona Baciu. Pana acolo a intrat in stop de cateva ori, fiind resuscitata de sofer, insa tremura si gafaia, semn ca nu se simtea bine deloc. In Baciu i-a mai facut cateva minute de masaj cardiac dupa care am vazut soferul cu o lumanare aprinsa, a facut o cruce mare si ne-a zis ,,Dumnezeu sa o ierte”. In timp ce in oras un bilet este valabil o ora, pe orice linie din oras sau din afara, aici avem 30 de minute ( pe aplicatie ) dar cursa o faci intr-o ora daca esti norocos. In Sacele ma simt ca la aeroport, trebuie sa plec inainte cu 3 ore ca sa fac check in ul. Daca trebuie sa ajungeti la vreun tren, plecati cu 2-3 ore inainte, caci nu se stie cand si daca mai ajungeti la destinatie.

Ps: in urma lui, adica urmatorul autobuz, era unul scurt de Gîrcin, sa nu va inchipuiti ca in acel autobuz deja plin mai putea sa intre lumea dintr-un autobuz dublu. Si la celalalt aceiasi problema, apoi ce o mai fi fost nu mai stiu…

Rusine conducerii din Primaria acestui municipiu!

“Sacele oraș de poveste”

Azi am stat din nou ca sardinele. Nu a venit autobuzul de 16:00 garaj 16:30 poienelor

A venit mirobolantul autobuz de 16:05 garcin

16:40 poienelor și am urcat de la Carrefour erau cei trei muschetari cu boxa la refuz dansa în autobuz făcea semne obșcene la tineri și înjura și povesteau cum ar bate un bătrân.

Șoferul era “statuie” nici ca ii alba nici ca ii neagra nu am putut face o poza acestor muschetari pt ca era o aglomerație de nedescris. Oare ce mai urmează? și șoferii în afara sa se plângă ca dau bilete oare mai fac și altceva?

(VIDEO) Batjocura din transport continuă! Autobuze ”obosite”, trase pe dreapta în stații … călătorii suferă, primarul se amuză?! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia