Home / Actual / Gabi Imre JR, după prima etapă a Campionatului Național de Drift: ”Emoțiile și-au pus amprenta”

Gabi Imre JR, după prima etapă a Campionatului Național de Drift: ”Emoțiile și-au pus amprenta”

Gabi Imre JR a pornit ca din pușcă în acest sezon și a reușit la Arena Națională cel mai bun punctaj în calificările din cadrul primei etape din Campionatul Național de Drift.

Peste 60 de piloți din 5 țări s-au duelat în cel mai mare spectacol al cailor putere din acest an, care a avut loc în weekendul 20-21 mai în București.

Pe un model BMW e30 de 550 de cai putere, Gabi Imre jr a avut o prestație incredibilă pe traseul amenajat în jurul stadionului.

Este pentru al doilea an consecutiv când tânărul în vârstă de 16 ani obține cel mai mare număr de puncte din partea arbitrilor internaționali la runda din Capitală.

Cu 87,67 de puncte încă din prima tură jurizată, Imre jr și-a îmbunătățit evoluția în cea de-a doua atunci când a înregistrat o medie 91,67 puncte dintr-un maxim posibil de 100. Acesta a fost atent coordonat din spate de tatăl său, Gabi Imre, cel care i-a fost atât mentor, cât și antrenor în drumul său spre succes.

”Vineri am avut antrenamente și totul a fost super, sâmbătă am avut calificări unde am făcut exact ce mi-am propus, am ieșit pe primul loc, exact ca și anul trecut.

Duminică a început treaba serioasă, battle-uri. În Top16 am avut un battle spectaculos cu Miklos Laszlo în care am învins, din păcate am ajuns doar până în top 8 din cauza emoțiilor.

Sunt în continuare mulțumit de cum a decurs etapa și presimt că urmează un sezon bun” a povestit chiar Gabi Imre JR.

Din păcate pentru Gabi Imre senior, mașina acestuia nu a putut fi gata la timp și nu a concurat în această primă etapă.

Pentru al 14-lea an, Ziua Bunului Vecin îi strânge pe săceleni împreună la intersecția străzilor Mocanilor, Oituz și Meseriașilor – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia