Home / Actual / MAPEI – unul dintre liderii mondiali în producția de materiale de construcții și-a început activitatea în parcul industrial Electroprecizia

MAPEI – unul dintre liderii mondiali în producția de materiale de construcții și-a început activitatea în parcul industrial Electroprecizia

Prestigioasa companie italiană MAPEI România și-a început activitatea în luna decembrie în Parcul Industrial si Logistic Electroprecizia.

Parcul, aflat într-o permanentă dezvoltare și modernizare, este unul dintre proiectele de succes ale Electroprecizia Holding, atrăgând companii importante din țară, care găsesc aici condiții ideale pentru activitatea lor și care se bucură de resursa umană din zonă, creând noi locuri de muncă.

Avantajele principale ale Parcului Industrial și Logistic Electroprecizia sunt poziția sa strategică cu acces direct la DN1A, spațiul generos și dotările sale optime pentru companiile din domeniul industrial și logistic. Peste 100.000 mp de spațiu construit este la dispoziția actualilor și viitorilor clienți.

MAPEI este unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de adezivi și produse chimice pentru construcții, cu peste 25.000 de tone de produse livrate zilnic. Înființat în 1937 în Milano-Italia, grupul cuprinde astăzi 81 de fabrici în 35 țări din întreaga lume și 10.000 de angajați. Compania înregistrează o cifră de afaceri de 2.5 mld. Euro și investește anual 5% din venituri în cele 31 Centre de Cercetare-Dezvoltare, în care lucrează 900 specialiști. Bazele filialei românești au fost puse în 2006 prin înființarea MAPEI România, ca parte din strategia de internaționalizare a grupului. Portofoliul MAPEI România cuprinde peste 500 produse, iar la nivel de business înregistrează o cifră de afaceri de peste 15 milioane Euro.

Parcul industrial din Săcele a fost dezvoltat pentru a oferi clienților din zona de real-estate industrial și logistic, oportunitatea de a beneficia de poziționarea strategică și de facilitățile existente.

Companiile rezidente din parc dețin în chirie peste 64.000 mp, din care 67% reprezintă construcții noi sau modernizate.

Dezvoltarea Parcului Electroprecizia va fi realizată în continuare prin proiecte de investiții pe termen mediu, prin care se vor genera alți 26.000 mp de spații de producție și logistice.

TOP 3 pentru Electroprecizia în clasamentul Brandurilor industriale brașovene

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia