Home / Actual / TOP 3 pentru Electroprecizia în clasamentul Brandurilor industriale brașovene

TOP 3 pentru Electroprecizia în clasamentul Brandurilor industriale brașovene

Brașovenii au putut vota timp de o lună, brandurile pe care le consideră reprezentative pentru comunitate.

Astfel, respondenții au indicat pe categorii, fără a primi opțiuni de răspuns, câte trei branduri pe care le apreciază/iubesc, dar și cele mai puternice branduri industriale și cele mai de încredere branduri din mass-media brașoveană.

Remarcabila este prezenta în acest top a grupului Electroprecizia din Săcele, care a reușit în urma voturilor primite clasări în TOP ce fac mare cinste holdingului săcelean.

Astfel, la categoria Brand industrial brașovean, Electroprecizia a obținut Locul 3 în Top 100 branduri brașovene realizat de Fwdbv.

Deasemenea, Electroprecizia a ocupat în final Locul 8 – la categoria Brand angajatori, respectiv locul Locul 11 – în Clasamentul general.

Electroprecizia este o companie orientată continuu pe dezvoltare, iar acțiunile de eficientizare și optimizare a portofoliului de business, parte din strategia de afaceri, vor continua și anul acesta.

Recent s-au alocat investiții considerabile și parcului industrial din Săcele, care a fost dezvoltat pentru a oferi clienților aflați în căutarea spațiilor industriale și logistice posibilitatea de a beneficia de poziționarea strategică, dar și facilități modernizate.

Chiriașii parcului beneficiază în prezent de peste 100.000 de metri pătrați de hale industriale și logistice, cu acces direct din DN1A.

Start depunerilor de cereri pentru lemnul de foc pe 2020

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia