Home / Actual / Mandat de aducere pentru doi săceleni cercetați pentru mai multe acte de agresiune. Doar unul a fost prins!

Mandat de aducere pentru doi săceleni cercetați pentru mai multe acte de agresiune. Doar unul a fost prins!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cu vârste de 36 și 27, din municipiul Săcele. Aceștia sunt bănuiți că în perioada  iulie  –  noiembrie, ar fi comis mai multe acte de agresiune în dauna a 5 persoane vătămate și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Astfel, la data de 4 decembrie, polițiștii au pus în executare două mandate de aducere emise pe numele celor doi. În urma acestei activități, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, împotriva acestuia instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul de 36 de ani este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în prezent acesta sustrăgându-se urmăririi penale.

Polițiștii continuă verificările în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru probarea întregii activități infracționale a celor bănuiți

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply