Home / Actual / Maia Morgenstern a jucat-o pe Miss Daisy la Sacele

Maia Morgenstern a jucat-o pe Miss Daisy la Sacele

fits-miss-daisy-si-soferul-eiEvenimentul cultural al anului la Săcele s-a desfăşurat ieri când Teatru Evreiesc de Stat a prezentat piesa de teatru “Miss Daisy şi şoferulul ei”. Peste 250 de persoane au umplut până la refuz Sala Festivă a Liceului Victor Jinga pentru a o admira pe marea actriţă Maia Morgenstern într-o comedie savuroasă despre prietenia dintre o femeie trecută de prima tinereţe şi şoferul ei de culoare, în America anilor ’30-’40. Alături de Maia Morgenstern, iubitorii de teatru i-au putut admira şi pe actorii Mircea Rusu, săcelean de-al nostru şi pe Mircea Drâmbăreanu în această piesă de teatru de peste două ore.

Deosebitul eveniment a fost organizat de Asociaţia Culturală Astra, Despărţământul Fraţii Popeea cu sprijinul Primăriei Municipiului Săcele, la finalul piesei de teatru actorilor Maia Morgenstern şi Mircea Rusu fiindu-le înmânate de către primarul Radu Nistor si de către preşedintele Astrei, profesorul Liviu Dârjan, diplome Magna Cum Laudae pentru activitatea culturală.

Un eveniment cu adevarat unic pe scena culturală săceleană pentru care organizatorii merită felicitări. O seară minunată la Săcele cu o piesă de teatru frumoasă, actori mari şi un public cald ce a aplaudat minute in şir la final.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. O piesa extrem de buna, jucata impecabil de actori. Ceea ce mi se pare insa si mai interesant este mesajul piesei, care evidentiaza o serie de prejudecati si stereotipii (cu care si comunitatea noastra se „mandreste”). Shalom!

Leave a Reply