Home / Actual / Mai puțini turiști, mai puțini bani la buget! Probleme administrative țin Tiroliana 7 Scări și Canionul 7 Scări închise în această minivacanță

Mai puțini turiști, mai puțini bani la buget! Probleme administrative țin Tiroliana 7 Scări și Canionul 7 Scări închise în această minivacanță

Probleme administrative cauzate de condițiile meteorologice extreme din ultimele patru săptămâni tin inchise principalele obiective turistice ale municipiului Săcele.

Conform unui comunicat transmis de conducerea celor de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele, atât Tiroliana 7 Scări cat mai ales Canionul 7 Scări vor ramane in afara circuitului turistic.

Strat consistent de zăpadă, ploi abundente și temperaturi foarte scăzute, activitățile de igienizare, mentenanță și montare a plaselor de siguranță în Canionul 7 Scări și verificările și mentenanța la Tiroliana 7 Scări-Valea Sipoaia au fost întrerupte, întârziindu-se cu aproximativ trei săptămâni.

Aceste activități se desfășoară în condiții dificile, cu lucrători la înălțime, alpiniști utilitari suspendați în coardă, în condiții de umiditate ridicată și temperaturi apropiate de 0°C.

În același timp, dorim să vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a deschide aceste obiective turistice cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că suntem dedicați să vă oferim o experiență sigură și memorabilă în Canionul 7 Scări și la Tiroliana 7 Scări-Valea Sipoaia, mai spune comunicatul.

Prin urmare, Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări-Valea Sipoaia vor rămâne închise până când lucrările vor fi finalizate și acestea să prezinte siguranță în exploatare pentru public, iar bugetul local nu va incasa sumne insemnate ce puteau fi aduse in acest inceput de sezon.

Din mulțimea de locuințe sociale promise pentru Gârcini… au rămas doar 6 case – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia