Home / Actual / Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov: Victoria Județului Brașov ca destinaţie turistică preferată este sinonimă cu succesul

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov: Victoria Județului Brașov ca destinaţie turistică preferată este sinonimă cu succesul

Destinaţia turistică Judetul Brasov este sinonimă cu succesul.

”Dacă ne raportăm la premiile concursului naţional „Destinația Anului 2023”, în cadrul căruia aproape că nu a existat categorie la care obiectivele nominalizate din judeţul Braşov să nu se clasele pe podium, suntem în top la nivel naţional”, spune Adrian Veștea.

• Municipiul Braşov a obținut locul I la categoria „Oraşe care inspiră”.

• Țara Făgărașului s-a clasat pe locul I la categoria „Cea mai bună promovare”.

• Țara Făgărașului a ocupat locul al II-lea la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”.

• La categoria „Staţiuni turistice”, Vama Buzăului a primit menţiunea specială a juriului.

• Obiectivul turistic al anului a fost desemnat Castelul Bran, care a obţinut şi locul II la categoria „Atracţii Cultural-Educative”.

• Câştigătorul categoriei „Parcuri de distracţie şi aventură” a fost Dino Park din Râşnov.

• La categoria „Resorturi”, pe locul II s-a clasat Hotel Teleferic din Poiana Braşov.

• Casa Terra din Făgăraş a ocupat locul al II-lea la categoria „Destinații Gastronomice”

• Casa de Sub Munte (Victoria) a ocupat locul al III-lea la categoria „Boutique”.

Acesta este palmaresul judeţului Braşov la competiţia „Destinaţia Anului 2023”, aceasta este răsplata muncii tuturor celor care activează în turismul braşovean şi care, în ciuda dificultăţilor economice actuale, se străduiesc permanent să asigure servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi la preţuri oneste.

”Judeţul Braşov este căutat, apreciat, iubit şi respectat nu doar de turiştii care-l vizitează în toate anotimpurile şi cărora vreau să le mulţumesc din toată inima pentru susţinere şi consecvenţă, ci şi de specialişti, de oamenii cu viziune şi expertiză care au un cuvânt de spus în dezvoltarea turismului românesc.

Care este secretul succesului nostru? Un cadru natural de excepţie, un patrimoniu cultural-istoric multisecular, o bogăţie şi o diversitate a tradiţiilor multiculturale – multe dintre ele regăsite doar în comunităţile noastre locale, toate dublate de curaj antreprenorial, spirit inovator şi ştiinţa lucrului bine făcut, într-un parteneriat solid al autorităţilor publice cu operatorii privaţi, au contribuit la reuşita judeţului Braşov”, a mai spus liberalul ce conduce județul.

Felicitări tuturor celor care au făcut posibile aceste rezultate de excepţie!

Judeţul Braşov nu doar că merită, dar are toate atuurile să fie destinaţia turistică numărul 1 a României!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia