Home / Actual / Mai nou, extrasul de carte funciară pentru informare poate fi obținut și online. Iată cum!

Mai nou, extrasul de carte funciară pentru informare poate fi obținut și online. Iată cum!

Pentru cei care nu au timp de pierdut la ghișee, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a dezvoltat o aplicație electronică prin care se pot obține și online anumite servicii de la birourile de publicitate imobiliară.

În versiunea actuală a acestei aplicații singurul document care poate fi obținut direct din fața unui dispozitiv conectat la internet este extrasul de carte funciară pentru informare.

Pentru a obține însă acest document, precum și pentru oricare dintre serviciile care vor fi disponibile în viitor, cel interesat trebuie să-și facă un cont în această aplicație.

Pentru aceasta, cel interesat trebuie să aibă un cont pe ePayment ANCPI. Pentru crearea acestui cont sunt necesare datele personale ale persoanei fizice/ juridice care se înscrie, printre care adresa, numărul de telefon și codul numeric personal (aplicația cere și introducerea seriei și numărului de buletin, însă acestea nu sunt obligatorii pentru autentificare).

Cel care-și face contul își alege un nume de utilizator, care poate fi chiar adresa acestuia de mail, precum și o parolă pe care le va folosi ulterior pentru a se autentifica.

sursa avocatnet.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply