Home / Actual / Mai avantajos, doar se actualizează indicatorii tehnico-economici. Ce zonă din Săcele mai așteaptă modernizarea?

Mai avantajos, doar se actualizează indicatorii tehnico-economici. Ce zonă din Săcele mai așteaptă modernizarea?

Indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Extindere RED în localitatea Săcele str. Toamnei, jud. Brașov” au fost modificați.

De această dată schimbarea este în avantajul bugetului local deoarece contribuția proprie a Primăriei Municipiului Săcele va fi de 50%, fata de 94% la aprobarea de la inceputul anului.

În zonă va fi instalat un post de transformare de 400 KVA, 20/0,4 KV, iar LES-urile (linia electrica subterană) de 20KV, respectiv 0.4 KV, vor avea în total peste 10.000 metri lungime, iar proiectul cuprinde și montarea a 48 de cutii de distribuție.

Valoare totală a investiției (fără TVA) este de 3.222.344,64 lei (690.557 Euro) din care construcții – montaj (C+M) (fără TVA) 2.305.884,00 lei (494.157 Euro)

Contribuția va fi împărțită între SDEE Transilvania Sud SA 50% și Municipiu Săcele tot 50%, iar durata de realizare a investiției rămâne în cazul acestui proiect de 9 luni. 

Au mai rămas doar câțiva! Ce categorie de săceleni deosebiți dispare încet?

Sondaj: 93% din responenții săceleni au o părere proastă despre transportul local

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia