Home / Actual / Lucrările pentru extinderea canalizării la Săcele vin la pachet cu trafic restricționat şi devieri de traseu pentru transportul în comun

Lucrările pentru extinderea canalizării la Săcele vin la pachet cu trafic restricționat şi devieri de traseu pentru transportul în comun

Începând cu data de 27 august 2018, Compania Apa Brașov va demara lucrările de extindere canalizare menajeră pe Bulevardul Brașovului din Municipiul Săcele, tronson cuprins între str. Nicolae Iorga și Valea Cernatului, cu o durată de circa o lună, respectiv până la data de 30 septembrie 2018. 

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

În ceea ce privește transportul în comun, începând cu 27.08.2018 ora 7:00 circulația autobuzelor va fi deviată pe strada Câmpului (DN1A) astfel:

Pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj), devierea se face pe ruta str. Ciucaș – str. Câmpului – str. Al. I. Lapedatu, iar stația ”Hotar” se mută la adresa str. Ciucaș nr.4-6.

Pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașov, devierea se face pe ruta str. Ady Endre – str. Armata Română – str. Câmpului – str. Ciucaș, iar stațiile ”Cernatu” și ”Hotar” se mută la adresa Bd. George Moroianu nr.11 (Christiana) și respectiv Bd. Brașovului nr.102.

QUIN România continuă angajările la Brașov. Vezi ce posturi sunt disponibile

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia