Home / Actual / Felicitări administrației pentru promptitudine! Zona cu gunoi din cimitirul Electroprecizia a fost ecologizată

Felicitări administrației pentru promptitudine! Zona cu gunoi din cimitirul Electroprecizia a fost ecologizată

Drumul adeseori anevoios de la o simplă reclamație, la prezentarea ei către public sub forma unui articol până la identificarea și preluarea problemei de către administrație a fost în cazul gropii de gunoi din cimitirul Electroprecizia unul mult mai scurt.

Factorii de decizie de la Săcele s-au sesizat în urma articolului nostru și în decurs de câteva zile de muncă au reușit să ecologizeze zona.

Aici s-a muncit cu intensitate timp de câteva zile, acolo unde nu s-a putut mecanizat, intervenţia făcându-se manual, rezultând peste 25 metri/cubi de gunoi.

Un gest administrativ demn și prompt pentru care responsabilii merită felicitați, chiar și aici, unde de obicei sunt criticați: “Bravo, domnilor!”

Vom trece peste gestul site-ului cu știri de casă al PSD-ului de la Săcele, care a miștocărit inițiativa de a prezenta publicului săcelean o situație ce deranja destulă lume.

Aici a apărut sub titulatura “Un consilier local al PNL umblă prin cimitire dupa subiecte” un atac nedemn la adresa unui om care nu merită jignirile PSD-ului doar pentru că aduce în atenția publicului săcelean diverse subiecte din comunitate.

Vom puncta în schimb doar faptul că ”Se poate”!

Și le transmitem un mesaj tuturor săcelenilor că daca au ceva de sesizat o pot face la adresa [email protected]. Noi vom păstra discreția mesajului și vom prezenta publicului larg subiectul.

Împreună putem realiza lucruri frumoase la Săcele!

QUIN România continuă angajările la Brașov. Vezi ce posturi sunt disponibile

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia