Home / Actual / 512 locuri de muncă disponibile în prezent la Brașov

512 locuri de muncă disponibile în prezent la Brașov

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat o listă cu 512 locuri de muncă disponibile în prezent la Brașov. 

Potrivit reprezentanților agenției, cele mai multe posturi vacante sunt pentru agent securitate, casier, electrician, femeie de serviciu, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, operator pe mașini cu comandă numerică, dar se caută personal și în domeniul HORECA pentru posturile de bucătar, cameristă, femeie de serviciu, spălător de vase.

Oferta se adresează atât muncitorilor necalificați, cât și absolvenților de studii superioare pentru care sunt disponibile joburi precum tehnician și specialist în diferite domenii de activitate, ingineri, proiectant, analist financiar sau administrator de rețea calculatoare.

Persoanele interesate pot afla mai multe informații de la AJOFM Brașov, de pe strada Lungă, nr. 1A sau direct de pe site-ul instituţiei www.ajofm-bv.ro.

QUIN România continuă angajările la Brașov. Vezi ce posturi sunt disponibile

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia