Home / Actual / Hoț de biciclete reținut în timp ce-și plimba “captura nopții” prin Săcele

Hoț de biciclete reținut în timp ce-și plimba “captura nopții” prin Săcele

La data de 22 august, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 27  ani din municipiul Brașov.

Bărbatul, care era însoțit de doi minori, de 16, respectiv 15 ani, ambii din municipiul Brașov, a fost depistat de polițiști, în data de 22  august a.c., în jurul orei 03.00, pe raza municipiului Săcele. Cei trei se deplasau, fiecare cu câte o bicicletă.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cele trei biciclete ar fi fost sustrase în cursul aceleiași nopți, din casa scării unor imobile situate în municipiul Brașov, prin tăierea sistemelor antifurt cu care acestea erau asigurate.

Bărbatul a fost  reținut pentru 24 de ore,  a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de instituire a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lucrările pentru extinderea canalizării la Săcele vin la pachet cu trafic restricționat şi devieri de traseu pentru transportul în comun

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia