Home / Actual / Lucrări la Spitalul Clinic de Copii Braşov. O firmă din Săcele se implică

Lucrări la Spitalul Clinic de Copii Braşov. O firmă din Săcele se implică

Spitalul Clinic de Copii Braşov a finalizat procedura de achiziţie pentru lucrările de reabilitare a Secţiei Pediatire II, care are 38 de paturi, dar şi a laboratorului de analize medicale. Iniţial, valoarea contractului a fost estimată la 700.000 de lei, iar în urma ofertelor primite, costurile au scăzut, astfel că unitatea sanitară va plăti suma de 541.233 lei.

Secţia Pediatrie II se află la etajul al IV-lea al spitalului, iar potrivit proiectului, la interior vor fi refăcute pardoselile, se vor efectua recompartimentări şi vor fi refăcute spaţiile sanitare. De asemenea, sunt prevăzute şi sisteme pentru detecţia şi semnalizarea incendiilor.

Citeste si despre taxele si impozitele din Săcele pentru 2017

În urma acestor lucrări va fi extinsă suprafaţa acestei secţii, de la 612,19 mp în prezent, la 625,68 mp, lucrările având o valoare de 410.086 lei (fără TVA), faţă de valoarea estimată de 570.150 de lei şi urmând să fie executate de firma Licon SRL din Târgu Mureş.

În cazul laboratorului de analize medicale lucrările de reparaţii capitale fuseseră estimate la suma de 132.191 lei, iar în urma licitaţiei preţul a mai scăzut puţin, respectiv la  131.147 lei, lucrările urmând să fie executate de către societatea săceleană  Electroprecizia Construct Maintenancemembru Cluster ETREC.

Proiectul prevede modernizarea spaţiilor interioare, dar şi extinderea spaţiului, de la 273,76 mp la 278,96 mp. În prezent la această unitate medicală există laboratoare de bacteriologie, parazitologie, microbiologie, urini, biochimie şi hematologie.

Finanţarea pentru cele două proiecte este asigurată din fonduri de la Consiliul Judeţean Braşov şi Ministerul Sănătăţii, iar lucrările ar urma să fie finalizate în cel mult trei luni.

Super-eveniment sportiv in weekend la Săcele. De neratat!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply