Home / Actual / Locul 3 pentru saceleanul Silviu Balan la Azuga Trail Race!!!

Locul 3 pentru saceleanul Silviu Balan la Azuga Trail Race!!!

silviu balan pe podiumIn perioada 18-20 octombrie a avut loc în zona superba a munților Baiului a 2-a ediție a concursului de trail running AZUGA TRAIL RACE. Într-o companie deosebit de valoroasa, cu multi campioni naționali in diferite sporturi – atletism, ski fond, orientare sau alpinism, saceleanul Silviu Bălan și-a confirmat valoarea obținând la finalul cursei un excelent loc 3 din cei aproximativ 250 de participanți. Silviu Bălan de la clubul Sponser a terminat cei 27 de km ai traseului, cu diferența de nivel de 1600 m, în 2 ore 34 minute și 20 de secunde, la o diferența de 12 minute de învingătorul clujean Gyorgy Szabolcs-Istvan legitimat în Italia și la 2 minute de zarnesteanul Silviu Manea.

Rezultate meritorii au înregistrat și ceilalți saceleni aflați la startul concursului: Mircea Dopovecz de la C.S. Babarunca locul 31, Iulian Coserea CPNT Brasov locul 45 și Andrei Moise locul 96.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply