Home / Actual / Lista neoficială a site-urilor de propagandă

Lista neoficială a site-urilor de propagandă

Dragi cititori, în ultima perioadă, pe internet, prin intermediul reţelelor de socializare au apărut o serie de site-uri şi pagini de facebook care împrăştie în mod intenţionat şi cu caracter alarmist, informaţii neadevărate sau neverificate. Aceste site-uri au un comporament cel putin ciudat, viteza sau graba cu care acceptă să împrăştie informaţii fiind cel putin suspicioasă!

Această listă nu ne aparţine, ea fiind până la urmă supusă analizei personale a fiecare dintre dvs.

Am putea adauga şi noi o serie de pagini de facebook, publicaţii tipărite şi site-uri apărute ca ciupercile după ploaie şi finanţate ocult, care îşi “asumă” prezentarea informaţiilor din Săcele. Dar lăsăm la latitudinea dvs. şi această analiză.

Recomandăm reţinere când citiţi:

cocoon.ro;  efemeride.ro;  lovendal.ro;  expunere.com;  stiripesurse.ro;  reportervirtual.ro;  onlinereport.ro;  comisarul.ro;  blastingnews.com;  nationalisti.ro;  napocanews.ro;  infoalert.ro;  cyd.ro;  dcnews.ro;  activenews.ro;  nuv.ro;  criticatac.ro;  inliniedreapta.net;  bn24.ro;  stiri-extreme.ro;  exclusiv24.net;  stirinefiltrate.ro;  gandeste.org;  fluierul.ro;  ortodox.md;  doxologia.ro; nformatia.net;  secretele.com;  caplimpede.ro;  nasul.tv;  obiectiv.info;  dzr.org.ro;    

sursa informaţie: mihai vasilescu blog

Si in final, un grafic foarte interesant si util pentru cei ce folosesc facebook-ul ca sursa de informare si raspandire a informatiei.

Sfaturi pt facebook

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply