Home / Actual / “Legea cuţitului” la Săcele

“Legea cuţitului” la Săcele

Crimă duminică din cartierul Stefan cel Mare din Sacele! Conform newsbv.ro procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au anunţat că faptaşul Andrei Vilagi (de 42 ani) a fost arestat pentru 30 de zile pentru „omor”.

Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în ziua de 8 noiembrie 2015, în jurul orelor 14.10, în timp ce se afla pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Săcele, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei O.I., de 51 ani, o lovitură cu cuţitul în zona stângă a pieptului, producându-i decesul

Mihaela Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

La data de 8.11.2015 procurorul a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore şi s-a formulat propunere de arestare preventivă faţă de acesta pentru o durată de 30 de zile, ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov.

Citeşte aici o propunere pentru Săcele ce ajută la scăderea infracţiunilor!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply