Home / Actual / LIDL la Săcele! Se fac pași administrativi

LIDL la Săcele! Se fac pași administrativi

Primăria Municipiului Săcele anunță declanșarea etapei de informare și consultare cu privire la intenția de elaborare a P.U.Z. si R.L.U. aferent – „Construire magazin de retail și hale de producție și depozitare”, strada Câmpului, nr.97, Municipiul Săcele.

Este locația unde, pe surse, se va deschide la Săcele un supermarket din rețeaua LIDL.

În prezent, acolo se află sediul unei societăți comerciale ce are ca obiectiv de activitate injecția și producția de mase plastice. (foto jos)

Conform documentației tehnice postate pe site-ul Primăriei Municipiului Săcele, PUZ-ul propus de proprietarul terenului va avea în zona din fața un magazin de retail cu acces direct din strada Câmpului și în zona din spate hale de producție și depozitare, cu acces din strada Agronomiei, unde va fi mutată activitatea actualului proprietar.

Deocamdată, contactați de redacția Săceleanul.ro, responsabilii de comunicare din partea LIDL România NU confirmă informațiile, dar spun că sunt deschiși la eventuale dezvoltări și vor veni cu noutăți când va fi cazul.

Probleme MARI într-un cartier din Săcele: “Se fură ca în codru aici și nu ai ce face trebuie să trăiești în “cartierul Haiducilor”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia