Home / Actual / Licitație cu 7 milioane de lei pe masă la Săcele. Cine o câștigă?

Licitație cu 7 milioane de lei pe masă la Săcele. Cine o câștigă?

A început licitația pentru atribuirea lucrărilor de închidere a rampei de gunoi neconforme din Săcele.

Valoarea totală a lucrărilor este de 7.061.674,30 de lei, iar fondurile fiind asigurate prin Administrația Fondului de Mediu, iar termenul limită până la care se pot depune ofertele este 16.10.2019.

Lucrările tehnice de închidere a depozitului neconform Subobrej presupun relocarea deseurilor si reamenajarea masei de deseuri în interiorul zonei inchiderii finale și acoperirea masei profilate de deșeuri.

Deasemenea este necesară și realizarea Sistemului de management al gazului de depozit ce prevede 13 puțuri de captare şi evacuare biogaz cu biofiltre la partea superioară care vor reduce impactul biogazului asupra mediului (de ex. mirosuri etc.) și vor elimina riscul de explozie in interiorul amplasamentului.

Firma ofertantă trebuie să construiască și un drum de acces cu o lungime de 22,24m, din drumul de exploatare existent până la drumul perimetral închiderii gropii de gunoi. Acesta va avea două benzi de circulație și o lățime a părții carosabile de 7,00 m. 

Ofertantul trebuie să prezinte o lista a lucrarilor similare cu cele care fac obiectul prezentului contract, realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani (prin raportare la data limita de depunere a ofertelor), la nivelul a maxim 3 contracte, a caror valoare cumulata sa fie cel putin egala cu 7.000.000 lei, fara TVA.

LIDL la Săcele! Se fac pași administrativi

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia