Home / Actual / Liberalii săceleni au cerut burse mai mari pentru elevii din municipiu. Coalitia PSD+UDMR a refuzat propunerea!

Liberalii săceleni au cerut burse mai mari pentru elevii din municipiu. Coalitia PSD+UDMR a refuzat propunerea!

Să vrei să faci un bine, să nu fii lăsat, iar la final … în haosul administrat de PSD să pici și țap ispășitor.

Cam aceasta este pe scurt povestea majorării burselor pentru elevii din Săcele ce învață bine.

Sau mai corect spus, a refuzului coaliției PSD+UDMR, dirijată de tandemul Virgil Popa – Gellért Géczi și orchestrată juridic de secretarul general al Municipiului Geta Zamfir, de a majora aceste burse.

Ordinul pe unitate este dat! Orice inițiativă vine din partea consilierilor PNL, fie ea oricât de benefică pentru comunitate, trebuie respinsă. Cazul de ieri nu este singular!

Consilierii PNL Săcele la punctul 4 al Ordinii de zi a sedintei ordinare al Consiliului Local al municipiului Sacele din 27.05.2021 avand ca obiect „ Proiect de hotarare privind acordarea de burse elevilor din invatamantul preuniversitar de stat din Municipiul Săcele pentru anul scolar 2020-2021,semestrul II” au formulat un amendament prin care au solicitat mărirea cuantumului bursei de performata de la 150 lei la 500 lei. (foto jos amendament)

Aceasta initiativa a fost gandita tocmai pentru a motiva elevii spre studiu, performanta si activitati extrascolare.

Acest lucru nu a fost agreat de ceilalti consilieri locali (PSD si UDMR), motiv pentru care acest amendament nu a trecut.

Pornind de la acest aspect 4 consilierii liberali s-au abtinut prin votul lor, la forma propusa de administratie. Trebuie mentionat clar faptul ca votul lor nu a fost formulat impotriva burselor.

Prin dezacordul lor, acestia au vrut sa sublinieze ca elevii care studiaza, muncesc, participa la olimpiade si obtin rezultate (performante) deosebite trebuie să fie premiati cu o bursa în valoare de 500 lei si nu doar cu 150 lei.

Acum, pesediștii spun că cei din PNL s-au opus acordării de burse elevilor săceleni!

Minciuna și administrația publică se contopesc și nu mai pot fi deosebite cand este vorba de pesediștii săceleni.

conform comunicat organizatia PNL Săcele

Alte 9 străzi din Săcele nu au astăzi curent electric pentru 4 ore

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia