Home / Actual / Foerch România, parte a grupului german Theo Förch GmbH, a demarat construirea unui nou sediu administrativ la Săcele

Foerch România, parte a grupului german Theo Förch GmbH, a demarat construirea unui nou sediu administrativ la Săcele

Foerch România, parte a grupului german Theo Förch GmbH, marchează un pas important în dezvoltarea activității sale prin construirea unui nou sediu administrativ, precum și a unui nou depozit în municipiul Săcele, spune Transilvania365.ro

Evenimentul care a marcat demararea procesului de construcție a avut loc în data de 27.05.2020, la ora 10:00, și s-a bucurat de prezența unor invitați speciali.

Noua construcție se va desfășura pe o suprafață de peste 4.000m2, dintre care 3.000m vor reprezenta noul depozit și peste 1.000 m2 constituie partea de birouri, săli de training și de ședințe. Sediul va avea o arhitectură modernă, incluzând soluții inovatoare, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, amenajarea acestuia presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro din finanțare proprie. De asemenea, în interiorul depozitului va fi amenajat un spațiu dedicat activitații de servisare a produselor.

Noua locație va încorpora activitatea celor 35 de angajați pe care îi avem în prezent la Brașov, dar în același timp, va avea capacitatea necesară pentru dublarea acestora. Astfel, vom asigura și susține activitatea celor peste 120 de consultanți de vânzări actuali.

Proiectul susține trendul ascendent de dezvoltare al companiei din ultimii ani și constituie un pas important în crearea unor soluții cât mai apropiate de exigentele a celor peste 13.000 de parteneri aflați într-o continuă dinamică.

„Nevoia unui nou spațiu a apărut pe măsură ce compania noastră și-a extins portofoliul de produse comercializate și și-a dezvoltat echipa de consultanți de vânzări. Decizia s-a bazat pe creșterile constante ale companiei în cei peste 13 ani de activitate, dar și pe nevoia de a răspunde mai rapid și mai eficient nevoilor crescute ale partenerilor noștri și de a le oferi soluții profesionale.

Noua clădire ajută la îmbunătațirea infrastructurii în locație, a logisticii, depozitării și procesului de vânzare, oferindu-ne de asemenea posibilitatea de a diversifica gama actuală de produse depozitate și scurtarea timpilor de procesare a comenzilor.

Acest proiect se bucură de susținerea managementului grupului german de care aparținem, întrucât echipa de aici a reușit performanța de a aduce profit an de an. În acest fel, am câștigat încrederea acestora că putem crește și consolida brandul Foerch pe piața națională.” – Liviu Șonea, Director General Foerch România

Foerch, o companie puternică pornita din Germania

În decursul celor peste 55 de ani de existență, compania Foerch și-a extins activitatea, din Germania, la nivel global, ajungând să întrunească o echipă de peste 3.370 de angajați cu filiale în 22 de țări în Europa și peste 55 de filiale sau firme partener în întreaga lume. În România, compania își desfășoară activitatea din anul 2008.

Foerch România face parte acum din companiile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru construcții, pentru ateliere şi industrie, cu traditie de peste 13 ani pe piața națională. Sediul central al companiei se află în municipiul Brașov.

În anul 2020 Foerch România a înregistrat o cifră de afaceri de 47.710.262 lei, fiind al 10-lea an consecutiv în care firma înregistrează profit. Astfel, Foerch România reprezintă unul dintre angajatorii atractivi de pe piața locală.

sursa text si foto: Transilvania365.ro

Dacă urmărești știrile locale, te așteptăm să intri în comunitatea de pe Facebook, cu un LIKE aici: Saceleanul.ro sau Orașul Săcele

O companie din Săcele realizează colecții pentru designeri de top, iar produsele lor sunt apreciate de vedete cunoscute

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia