Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele realizează la cerere și contra cost teste de detecție SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR, cu eliberare în aceeași zi.

Spitalul Municipal Săcele realizează la cerere și contra cost teste de detecție SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR, cu eliberare în aceeași zi.

🔎 Testele antigenice rapide ne oferă viteza, fiabilitatea și capacitatea de a răspunde prompt în ceea ce privește detectarea persoanelor pozitive cu noul Coronavirus, în faza acută și contagioasă a bolii, chiar dacă acestea sunt asimptomatice.

👩‍🔬 Sunt țări care acceptă testele de antigen SARS-CoV-2, dacă acestea sunt efectuate într-un laborator autorizat, valabilitatea lor fiind de 48 de ore.

Spitalul Municipal Săcele s-a adaptat noilor condiții de călătorie, astfel încât a introdus 𝒄𝒐𝒅𝒖𝒍 𝑸𝑹 pe rezultatul testului, atât pe buletinul în limba română, cât și pe cel în limba engleză.

🔛 În continuare, realizăm la cerere și contra cost teste de detecție SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR, cu eliberare în aceeași zi. Recoltarea se face în Policlinica Spitalului Municipal Săcele, aflată pe Aleea Episcop Popeea, Nr. 20.

📞 Pentru programări sau pentru mai multe informații puteți apela, de luni până vineri, numărul de telefon 0368.408.073.

Liberalii săceleni au cerut burse mai mari pentru elevii din municipiu. Coalitia PSD+UDMR a refuzat propunerea!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia