Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele realizează la cerere și contra cost teste de detecție SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR, cu eliberare în aceeași zi.

Spitalul Municipal Săcele realizează la cerere și contra cost teste de detecție SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR, cu eliberare în aceeași zi.

🔎 Testele antigenice rapide ne oferă viteza, fiabilitatea și capacitatea de a răspunde prompt în ceea ce privește detectarea persoanelor pozitive cu noul Coronavirus, în faza acută și contagioasă a bolii, chiar dacă acestea sunt asimptomatice.

👩‍🔬 Sunt țări care acceptă testele de antigen SARS-CoV-2, dacă acestea sunt efectuate într-un laborator autorizat, valabilitatea lor fiind de 48 de ore.

Spitalul Municipal Săcele s-a adaptat noilor condiții de călătorie, astfel încât a introdus 𝒄𝒐𝒅𝒖𝒍 𝑸𝑹 pe rezultatul testului, atât pe buletinul în limba română, cât și pe cel în limba engleză.

🔛 În continuare, realizăm la cerere și contra cost teste de detecție SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR, cu eliberare în aceeași zi. Recoltarea se face în Policlinica Spitalului Municipal Săcele, aflată pe Aleea Episcop Popeea, Nr. 20.

📞 Pentru programări sau pentru mai multe informații puteți apela, de luni până vineri, numărul de telefon 0368.408.073.

Liberalii săceleni au cerut burse mai mari pentru elevii din municipiu. Coalitia PSD+UDMR a refuzat propunerea!

Farmacia Precizia