Home / Actual / Lemnul de foc pentru populaţie 2018: ATENŢIE! Nu se mai livrează în funcţie de ordinea depunerii cererilor.

Lemnul de foc pentru populaţie 2018: ATENŢIE! Nu se mai livrează în funcţie de ordinea depunerii cererilor.

Nu vă înghesuiţi cu cererile

Una dintre cele mai importante schimbări de anul acesta faţă de 2017 în ceea ce priveşte acordarea de lemn de foc este cea cu privire la cererile întocmite de săceleni.

În 2018, lemnul de foc NU se mai livrează în funcţie de ordinea depunerilor cererilor la Primăria Municipiului Săcele.

În schimb, vor exista criterii stricte ce vor determina un punctaj al fiecarui solicitant, iar din totalitatea punctajelor va rezulta o ordine conform căreia se va aproba şi livra lemnul de foc în 2018.

Alte informaţii utile:

Semnatarii cererilor aprobate au obligaţia să îşi asigure cu forţe proprii, transportul şi încărcarea/descărcarea materialului lemnos.

Materialul lemnos se va livra în perioada ianuarie-decembrie, a fiecărui an în curs.

Pot beneficia de cantitate de material lemnos pentru consumul propriu, persoanele fizice cu domiciliul în Municipiul Săcele, care nu desfăşoară activitate economică în sensul reglementărilor comunitare în domeniul ajutorului de stat, precum şi strict pentru consumul propriu al persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale, întreprinderilor familiale, asociaţiilor şi fundaţiilor înfiinţate conform legii, care completează o cerere tip, pusă la dispoziţie prin Compartimentul Informaţii Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Săcele, în perioada 01 ianuarie – 31 martie, a fiecarui an calendaristic şi îndeplineşte criteriile de acordare.

↓ Tot pe acest subiect te-ar putea interesa si: ↓

Criterii clare pentru acordarea lemnului de foc pentru populaţie în 2018

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply