Home / Administratie / Lemn oferit de Consiliul local Săcele

Lemn oferit de Consiliul local Săcele

Consiliul local Săcele a hotărât ca 50 de metri/steri lemn de lucru să fie folosiţi pentru refacerea gardurilor şcolilor şi grădiniţelor din Săcele. Decizia a fost luată la ultima şedinţă de plen, ce s-a desfăşurat la Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc, din cartierul Ştefan Cel Mare.

Tot din această cantitate de 50 de metri/steri şi tot în preces de refacere va intra şi gardul şi acoperişul Spitalului Sanitar-Veterinar din Săcele, acesta având nevoie de reparaţii urgente.

În aceeaşi ordine de idei, Consiliul local Săcele a hotărât acordarea, cu titlu gratuit, a unei cantităţi de 4,8 mst (3 mc)/persoană lemn de foc pentru încălzirea locuinţelor pentru iarna 2014-2015, unui număr de 46 veterani de război şi văduve de veterani de război din Municipiul Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Da, este ok initiativa, dar as vrea sa-i intreb pe domnii consilieri de ce nu iau aceasta initiativa si pentru batrani(e), vaduvi(e), care au pensii de 400-500 de lei, dumnealor ar putea sa se intretine o luna intreaga cu acesti bani….de mizerie???? De ce doar veteranii sau vaduvele acestora, batranii nu sunt toti ai nostri???

Leave a Reply