Home / Administratie / Lemn oferit de Consiliul local Săcele

Lemn oferit de Consiliul local Săcele

Consiliul local Săcele a hotărât ca 50 de metri/steri lemn de lucru să fie folosiţi pentru refacerea gardurilor şcolilor şi grădiniţelor din Săcele. Decizia a fost luată la ultima şedinţă de plen, ce s-a desfăşurat la Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc, din cartierul Ştefan Cel Mare.

Tot din această cantitate de 50 de metri/steri şi tot în preces de refacere va intra şi gardul şi acoperişul Spitalului Sanitar-Veterinar din Săcele, acesta având nevoie de reparaţii urgente.

În aceeaşi ordine de idei, Consiliul local Săcele a hotărât acordarea, cu titlu gratuit, a unei cantităţi de 4,8 mst (3 mc)/persoană lemn de foc pentru încălzirea locuinţelor pentru iarna 2014-2015, unui număr de 46 veterani de război şi văduve de veterani de război din Municipiul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Da, este ok initiativa, dar as vrea sa-i intreb pe domnii consilieri de ce nu iau aceasta initiativa si pentru batrani(e), vaduvi(e), care au pensii de 400-500 de lei, dumnealor ar putea sa se intretine o luna intreaga cu acesti bani….de mizerie???? De ce doar veteranii sau vaduvele acestora, batranii nu sunt toti ai nostri???

Leave a Reply