Home / Actual / Le-ați văzut? Sunați la 112! Două minore de 13 ani și una de 14 ani, din Săcele, au fost date disparute

Le-ați văzut? Sunați la 112! Două minore de 13 ani și una de 14 ani, din Săcele, au fost date disparute

Două minore de 13 ani și una de 14 ani, din Săcele, sunt căutate de polițiști, după ce au fost date dispărute de mamele lor.

Cele trei fete au plecat de la domiciliile lor aseară, în jurul orelor 21.00, fără a reveni acasa.

Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată de către mama unei tinere din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu la data de 11 octombrie 2021, în jurul orei 21,00 și nu a revenit până în prezent.

Iata semnalmentele acestora:

             Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, păr lung, de culoare neagră, ochi căprui, fără semne particulare.

             La momentul plecării aceasta purta pantofi sport de culoare albă și era îmbrăcată cu geacă de fâș, de culoare aurie și pantaloni de trening de culoare gri. 

             Tânăra nu are asupra sa act de identitate, dar are telefon mobil. 

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate aproximativ 50 kg, păr lung, de culoare neagră, ochi căprui, fără semne particulare.

             La momentul plecării aceasta purta pantofi sport de culoare albă și era îmbrăcată cu geacă de imitație de piele, de culoare neagră și pantaloni de trening, de culoare roz. 

             Tânăra nu are asupra sa act de identitate și telefon mobil 

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate aproximativ 50 kg, păr lung, de culoare neagră, ochi verzi, fără semne particulare.

             La momentul plecării aceasta purta pantofi sport de culoare neagră și era îmbrăcată cu geacă, de culoare neagră cu albastru, cu desene Mickey Mouse, bluză de culoare albă și pantaloni tip blue-jeans, de culoare albă. 

             Tânăra nu are asupra sa act de identitate și telefon mobil. 

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana  în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Primăria Săcele s-a apucat să actualizeze Caietul de Sarcini al Serviciului de Salubrizare și Deszăpezire din municipiu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia