Home / Actual / Poliția angajează personal contractual. Un astfel de job este la Săcele

Poliția angajează personal contractual. Un astfel de job este la Săcele

Poliția Brașov organizează concurs pentru ocuparea a 16 posturi vacante de personal contractual în cadrul IPJ Brașov

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, strada Nicolae Titulescu, nr. 28, organizează concurs pentru ocuparea a 16 posturi vacante de personal contractual din cadrul I.P.J. Brașov, prin încadrare cu personal recrutat din sursă externă, după cum urmează:

 • Referent II la Poliția Municipiului Brașov – Biroul Rutier;
 • Muncitor calificat IV (telefonist) la Serviciul Comunicații și Informatică;
 • Referent II, la Poliția Municipiului Codlea – Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă;
 • Referent II, la Poliția Municipiului Săcele – Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă;
 • Referent II, la Serviciul Cazier Judiciar Statistică și Evidențe Operative – Compartimentul Evidențe informatizate cazier judiciar și dactiloscopie decadactilară;
 • Referent II la Serviciul Logistic – Compartimentul Marketing și achiziții publice;
 • Muncitor calificat IV (electromecanic) la Serviciul Logistic – Compartimentul Exploatare și reparații auto;
 • Muncitor calificat IV (mecanic auto) la Serviciul Logistic – Compartimentul Exploatare și reparații auto;
 • Tehnician II la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență;
 • Muncitor calificat IV (lăcătuș) la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență;
 • Muncitor calificat IV (electrician) la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență;
 • Muncitor calificat IV (tâmplar) la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență;
 • Referent II la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență;
 • 2 (două) posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență;
 • Îngrijitor la Poliția Municipiului Făgăraș.

Înscrierea candidaţilor se va face personal, la sediulInspectoratului de Poliție Județean Brașov, situat în municipiul Brașov, str. Dimineții nr.1,  la Serviciul Resurse Umane, începând cu data de 17.10.2021, până la data de 25.10.2021, inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 13.00, în zilele lucrătoare.

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov se regăsesc informațiile complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitatea de desfășurare a concursurilor, în secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bv.politiaromana.ro – Secțiunea Carieră.

Atenţie! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poştă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate decât personal.

Se impune verificarea permanentă și atentă a paginii de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, www.bv.politiaromana.ro, întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza în această modalitate. În perioada concursului, pe paginile de Internet, se vor posta informații privind mai multe concursuri, situație în care este necesară verificarea atentă a tuturor anunțurilor postate, astfel încât să se evite omiterea luării la cunoștiință de către candidați a unor informații legale de concurs!

Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare, documentele necesare, tematica şi bibliografia, se pot obţine la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov – Serviciul Resurse Umane, la telefon 0268/407 500, interior 20360 sau 20361 în zilele lucrătoare, între orele 10.00 – 13.00.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Primăria Săcele s-a apucat să actualizeze Caietul de Sarcini al Serviciului de Salubrizare și Deszăpezire din municipiu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia