Home / Actual / Iulia Stupu și Ioan Iacob, sportivii CS Babarunca, sunt și bursieri în program MOL de promovare a talentelor

Iulia Stupu și Ioan Iacob, sportivii CS Babarunca, sunt și bursieri în program MOL de promovare a talentelor

Iulia Stupu și Ioan Iacob, cei doi juniori mari ai CS Babarunca, sunt anul acesta beneficiarii unei burse prin Programul MOL de promovare a talentelor, dezvoltat de MOL Romania și Fundaţia pentru Comunitate / A Közösségért Alapítvány.

Programul MOL a fost creat pentru a acoperi tinerilor promițători cheltuielile de transport legate de activitatea sportivă sau artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale.

Suma acordata este de maxim 10.000 lei si ea poate fi folosita pentru achiziționare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul sportiv sau artistic (nu se acceptă solicitările de achiziționare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport) și/sau acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanți, ca să poată ajunge la concursuri naționale sau internaționale, antrenamente, cantonamente sau tabere de profil, cursuri, expoziții, concerte.

Performanțe notabile și la Campionatul Național de Noapte la Pitești

În acelasi sport, ultimul concurs național din acest sezon la Orientare a adus si ultimele medalii pe acest sezon pt sportivii CS Babarunca.

Astfel, la Campionatul Național de Noapte, Campionatul Național Ștafetă Mixtă, Etapa a 4-a la Sprint și restant, CN Lungă Distanță F14 și F16 rezultatele au fost urmatoarele:

CN LD – Iulia Stupu – locul 1 U16, Percec Diana – locul 3 U14,Ana Brânduș locul 4 U14, Sonia Stupu locul 5 U14

CNN – Ștefan Cristina locul 1 F45, Petru Stupu locul 1 M45, Stupu Iulia/Alexia Tudorache locul 2 F16

Sprint – Ana Brânduș locul 3 F14, Sonia Stupu locul 4 F14, Vlad Percec locul 1 M14, Radu Ilin locul 4 M14, Petru Stupu locul 1 M45, Cristina Stefan locul 1 F45, Crețu Cristina locul 3, F35

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Medalie pentru secția de lupte libere a clubului RYU Săcele la Campionatul Național U13

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia