Home / Actual / Polițistul Marian Godină își lansează cartea și la Brașov

Polițistul Marian Godină își lansează cartea și la Brașov

carte godinaDupă ce şi-a lansat la Bucureşti cartea în care povesteşte întâmplări din viaţa de agent de poliţie şi despre comportamentul şefilor din IPJ Braşov, Marian Godină a decis să organizeze o lansare şi în oraşul său, conform bzb.ro.

Dacă la Bucureşti, la Biblioteca Universitară, poliţistului braşovean i-a fost alături însuşi premierul Dacian Cioloş, de această dată Godină a ales să nu stea alături de politicieni. Lansarea are însă şi aici o notă deosebită, deoarece Godină a decis să doneze cu această ocazie 1.000 de cărţi pentru copiii din Budila, localitate cu o numeroasă comunitate de romi care au un nivel de trai extrem de scăzut.

Vineri, la Centrul Cultural Reduta, Marian Godină va fi alături de reprezentanţii editurii Curtea Veche, editură care l-a ajutat pe agentul braşovean să aducă la lumina tiparului prima sa carte. Peste o treime dintre cei care au cumpărat cartea „Flash-uri din sens opus” de pe site-ul editurii Curtea Veche au contribuit cu o donaţie la dezvoltarea programului naţional de lectură „Cărţile copilăriei”.

Din suma colectată, Marian Godină şi echipa Asociaţiei Curtea Veche vor oferi 1.000 de cărţi pentru copii către elevii din comuna Budila, locul fiind ales în urma unui sondaj făcut de poliţist pe pagina sa de Facebook. Donaţia de carte va avea loc în cadrul unui eveniment organizat la Căminul Cultural din comuna Budila, de la ora 12.00, la care vor participa Marian Godină, directoarea editurii Curtea Veche, Irene Arsene, şi actriţa Smaranda Nicolau, care va susţine un moment de lectură.

Volumul „Flash-uri din sens opus” de Marian Godina este disponibil la pretul de 29 de lei in magazinul online www.curteaveche.ro.

foto cover: digi24.ro

Citeste si despre ce companie si-ar putea face fabrica la Brasov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply