Home / Actual / La un pas de tragedie! Benzina de la o pompă s-a împrăștiat pe carosabil în zona Doina pe zeci de metri. Noroc cu un politist!

La un pas de tragedie! Benzina de la o pompă s-a împrăștiat pe carosabil în zona Doina pe zeci de metri. Noroc cu un politist!

Un poliţist de la Săcele a evitat o tragedie prin spiritul de observaţie şi iniţiativă, miercuri, 26 iunie, în jurul orelor 17.00.

La o benzinărie din Doina, de pe strada George Moroianu, de la una dintre pompele de alimentare s-a scurs benzină pe asflat, pe o rază de aproximativ 30 de metri în jurul staţiei peco, spune IPJ Braşov: fiţi ca el | Buna ziua Brasov (bzb.ro)

Aflat în patrulare, poliţistul a observat situaţia periculoasă şi a acţionat în consecinţă, pentru eliminarea riscurilor:  a evacuat perimetrul şi a chemat în sprijin colegii, care au redirecţionat circulaţia în zonă.

Totodată, au chemat în sprijin echipajele de pompieri, care au intervenit cu apă şi material absorbant, pentru a înlătura pericolul.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov subliniază importanţa vigilenţei şi a reacţiilor rapide în astfel de situaţii critice şi mulţumeşte poliţiştilor care, prin spirit de observaţie şi iniţiativă, demonstrează angajament şi devotament faţă de siguranţa publică”, a transmis IPJ Braşov, prin purtătorul de cuvânt, Daniel Zontea.

sursa text si foto IPJ Braşov: fiţi ca el | Buna ziua Brasov (bzb.ro)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia