Home / Actual / Domnu’ Paris și-a mai adjudecat o dată organizarea Sântiliei la Săcele??

Domnu’ Paris și-a mai adjudecat o dată organizarea Sântiliei la Săcele??

Omul de afaceri Mireț Paris, printr-o firmă al cărei administrator de fapt este (For Nice Events SRL) va reuși să iși adjudece încă o dată organizarea celui mai important eveniment local al Municipiului Săcele, Sântilia ???

De fapt, nu este nici o surpriză, deoarece domnu’ Paris se află în camarila intimă a primarului Popa Virgil încă din 2016, cand cel din urma a ajuns edil la Săcele.

De atunci, aproape fără întrerupere, Paris Miret a pus gheara organizatorică pe Sântilia săceleană, pe care a transformat-o dintr-un eveniment de mândrie al comunității noastre, într-unul de care mocanii și urmașii lor fug, iar majoritatea săcelenilor nu se mai regăsesc.

Sântilia este acum un talciok ieftin!

Sântilia, dincolo de momentele culturale ale evenimentului, s-a transformat într-un talciok ieftin și de o calitate îndoielnică. 

Si asta nu de azi, de ieri, ci de câțiva ani buni de cand Popa Virgil este primar, iar sub protecția acestuia, cele mai importante evenimente culturale au fost monopolizate în municipiul Săcele.

La Sântilia din anii trecuți oferta s-a adaptat ”cererii” si astfel cei ce au ajuns in Poiana Angelescu au fost întâmpinați cu tarabe de tot felul, ce propuneau spre vânzare produse mai degrabă specifice unui talciok ieftin, decât unui eveniment de calitate.

Altfel nu se poate explica inflația de tarabe pline de marfă ce nu au nicio legătură nici cu traditia, nici cu cultura locala, nici cu Santilia.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia