Home / Actual / La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ. Unde se va construi aceasta?

La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ. Unde se va construi aceasta?

La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ.

Acesta va fi ridicat pe terenul eliberat prin demolarea fostului garaj, iar la subsolul acestuia va fi amenajată arhiva spitalului.

Prin construirea noul sediu administrativ, Spitalul va avea posibilitatea de a muta saloane medicale și la mansarda clădirii principale, spațiu care înainte de pandemie era ocupat de personalul administrativ.

Contractul privind întocmirea documentației tehnice (SF + DTAC+ PT) pentru construirea unei clădiri administrative la Spitalul Municipal Săcele a fost semnat săptămâna aceasta.

Actualmente, persoanalul administrativ al spitalului, în urma măsurilor luate pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, este mutat într-o clădire a Primăriei care se află la 4 km distanță de spital, iar relațiile de muncă între personalul administrativ și cel medical se desfășoară cu dificultate, construcția unui nou corp fiind astfel o necesitate.

Iată de ce a scumpit administrația lui Virgil Popa tariful la bilete și abonamente. Serviciile Săcelene au terminat în 2020 cu o pierdere de 271.000 lei

Farmacia Precizia