Home / Actual / La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ. Unde se va construi aceasta?

La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ. Unde se va construi aceasta?

La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ.

Acesta va fi ridicat pe terenul eliberat prin demolarea fostului garaj, iar la subsolul acestuia va fi amenajată arhiva spitalului.

Prin construirea noul sediu administrativ, Spitalul va avea posibilitatea de a muta saloane medicale și la mansarda clădirii principale, spațiu care înainte de pandemie era ocupat de personalul administrativ.

Contractul privind întocmirea documentației tehnice (SF + DTAC+ PT) pentru construirea unei clădiri administrative la Spitalul Municipal Săcele a fost semnat săptămâna aceasta.

Actualmente, persoanalul administrativ al spitalului, în urma măsurilor luate pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, este mutat într-o clădire a Primăriei care se află la 4 km distanță de spital, iar relațiile de muncă între personalul administrativ și cel medical se desfășoară cu dificultate, construcția unui nou corp fiind astfel o necesitate.

Iată de ce a scumpit administrația lui Virgil Popa tariful la bilete și abonamente. Serviciile Săcelene au terminat în 2020 cu o pierdere de 271.000 lei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia