Home / Actual / Drumul Județean Săcele – Valea Doftanei este la faza obținerii avizelor de la mediu
fotomontaj proiectie Saceleanul.ro

Drumul Județean Săcele – Valea Doftanei este la faza obținerii avizelor de la mediu

Compania Națională de Investiții continuă demersurile procedurale în vederea implementării proiectului de amenajare a drumului județean pe Valea Doftanei, intre localitatile Sacele si Valea Doftanei, care să creeze o nouă rută de legătură spre Prahova și deci o alternativa la DN 1 pentru traficul usor.

Anul acesta a fost realizat studiul de fezabilitate și s-a trecut la partea de obținere a avizelor.

Acum, timp de 10 zile, documentatia este în dezbatere la Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, unde se vor transmite eventualele observații și comentarii.

Lungimea totală a drumului este de aproximativ 24 de km, din care 13,684 km sunt pe teritoriul judeţului nostru.

Din lungimea totală, 4,35 de hectare aflate pe teritoriul administrativ al judeţului Braşov şi 10,35 de hectare situate în aria teritorială a judeţului Prahova sunt incluse în fondul forestier, iar pentru realizarea lucrărilor este necesară schimbarea statutului juridic al respectivelor suprafeţe, prin scoaterea lor din fondul forestier.

Valoarea investiției în amenajarea acestei șosele este de 363 de milioane de lei, din care 176 de milioane de lei este partea aferentă lucrărilor de pe raza județului Brașov, spune bizbrasov.ro

Salariile la vârf în Primăria Săcele sunt o boierie! Cât câștigă personajele cheie din administrație?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia