Home / Actual / Iată de ce a scumpit administrația lui Virgil Popa tariful la bilete și abonamente. Serviciile Săcelene au terminat în 2020 cu o pierdere de 271.000 lei
fotomontaj Saceleanul.ro

Iată de ce a scumpit administrația lui Virgil Popa tariful la bilete și abonamente. Serviciile Săcelene au terminat în 2020 cu o pierdere de 271.000 lei

Scumpirea tarifelor de călătorie la Săcele pe transportul în comun i-a lăsat cu un gust amar pe săceleni.

Motivul nu este uniformizarea tarifelor cu cele din zona Metropolitană, ci pur si simplu încercarea de a obține venituri mai mari din încasările din bilete, în condițiile în care societatea de transport este condusă glorios spre faliment sub stricta supraveghere a lui Virgil Popa.

SC Servicii Săcelene SRL a solicitat în luna martie a acestui an aprobarea exerciţiului financiar pe anul 2020 și Raportul Administratorului privind activitatea Servicii Săcelene pe anul 2020 cu propunerea de repartizare a pierderii la rezultatul raportat.

De fapt, cifrele realizate în 2020 vorbesc de la sine despre dezastrul managementului pesedist de la această societate comericială.

Veniturile realizate la Servicii Sacelene SRL au fost de 5.336.141 lei, în timp ce cheluielile totale au ajuns la valoarea de 5.607.655 lei.

Pierderea rezultatăîn 2020 a fost de 271.514 lei, de ZECE ori mai mare decat pierderea inregistrata la final de an 2019 (25.526 lei).

Acesta este motivul real al scumpirilor pe care săcelenii trebuie sa le suporte din buzunar pentru a acoperi incompetența managerială a oamenilor lui Virgil Popa.

În schimbul unor bilete și abonamente mai scumpe, săcelenii vor primi același transport nesigur, murdar, realizat după un program ales nefericit și cu autobuze depășite tehnologic.

Să scumpești prețul călătoriei, dar să nu îmbunătățești condițiile de transport este o jignire pentru călătorii săceleni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia