Home / Actual / La noapte trecem la ora de vară

La noapte trecem la ora de vară

Ceasurile vor fi date înainte la ora 3 în noaptea de sâmbătă spre duminică astfel încât aceasta va deveni ora 4. Practic, în ziua de 26 martie va dispărea intervalul orar 3-4 A.M.

Trecerea la ora de vară în România se face în fiecare an în ultima sâmbătă a lunii martie.

Diferenţele orare dintre diverse ţări europene se vor păstra pentru că România trece la ora de vară simultan cu celelate ţări europene cu excepţia Islandei.

De asemenea, trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor, circulaţia acestora respectând orarul prevăzut în mersul trenurilor.

Conform unui comunicat al CFR: „Trenurile de călători vor circula după ora acutală (de iarnă) până în noaptea de 25/26 martie la ora 3.00, care va deveni ora 4.00. După ora 4.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 3.00, care devine ora 4.00, îşi vor continua mersul până la staţia de destinaţie”, precizează comunicatul CFR Călători.

sursa: europafm.ro

Am avut flashmob astăzi la Săcele de Ziua Tineretului.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply