Home / Actual / La 7.30 dimineața, un bărbat a fost prins de polițiștii săceleni pe bulevardul George Moroianu și baut, și la volan

La 7.30 dimineața, un bărbat a fost prins de polițiștii săceleni pe bulevardul George Moroianu și baut, și la volan

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 16 noiembrie 2021, în jurul orei 07.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, care conducea un autovehicul pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.      

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,47 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

conform comunicat IPJ Brasov

Old Europe Inn din Sacele: Gătim pentru dumneavoastră felul I și II în cantități mai mari pentru acasă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia