Home / Actual / La 18 ani, un tânăr a fost prins de polițiști după ce s-a apucat să fure dintr-un depozit de pe strada Martin Luther

La 18 ani, un tânăr a fost prins de polițiști după ce s-a apucat să fure dintr-un depozit de pe strada Martin Luther

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana suspectată în stare de arest preventiv, după ce aceasta a fost surprinsă de polițiști, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri din depozitul unei societăți comerciale.

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Martin Luther, din municipiul Săcele, o persoană ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui imobil.

Ca  urmare a sesizării primite, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, ocazie cu care au prins în flagrant persoana suspectată, un tânăr de 18 ani, care avea asupra sa mai multe bunuri.

În urma cercetărilor întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns în curtea imobilului, prin escaladarea gardului, pentru ca ulterior să pătrundă într-o anexă, cu destinația magazie, loc din care ar fi sustras bunurile.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, iar după ce a fost prezentat de către procuror în fața judecătorului de drepturi și libertăți, față de acesta a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal deschis, pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Planurile primarului Popa Virgil de vânzare a unor terenuri de 4000 de mp s-au blocat în Consiliul Local: PSD și UDMR doreau să vândă tot, PNL-iștii nu au participat la vot DELOC. – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia